Τα Βιβλια μου

Το 'Ακαπούλκο' (Ιανουάριος, 2018) κυκλοφορεί σε ηλεκτρονική μορφή – ebook ePUB, mobi, pdf – και διατίθεται για κατέβασμα απ’ το Barnes & Noble, το smashwords και το kobo. Επίσης μπορείτε να το βρείτε και στο iBooks
Μπορείτε να το παραγγείλετε και σε έντυπη μορφή, από το Lulu.comεδώ. 

Λίγα λόγια για το βιβλίο:
Ο Άλκης είναι ένας ξεναγός που έχει μείνει άνεργος και αποφασίζει να βρει την τύχη του σε ένα απομακρυσμένο θέρετρο της Αγγλίας. Έχει αφήσει πίσω του δυο οικογένειες, μια στην Ελλάδα με δυο παιδιά κι άλλη μια στο Βέλγιο με ένα ακόμα. Η τυχοδιωκτική του φύση τον αποτρέπει από το να βρίσκεται εγκιβωτισμένος σε ένα γάμο αλλά του δημιουργεί παράλληλα ενοχές για τα παιδιά του. Στο Mouthsea όπου και δουλεύει σαν τεχνίτης για όλες τις δουλειές και το καλοκαίρι καπετάνιος στο ιστιοπλοϊκό σκάφος του Άντριαν κάνοντας κρουαζιέρες στην περιοχή, θα γνωρίσει μια οικογένεια που έχει έρθει για διακοπές και θα την συνοδεύσει σε ένα νησί για μια ολιγοήμερη απόδραση.

Τα μέλη της οικογένειας, η καταπιεστική και υπερ-προστατευτική μητέρα Γαδέα, ο γιός Τόνι που αναζητά την σεξουαλική του ταυτότητα παίζοντας και με τα δυο φύλα και η κόρη Άννα που πασχίζει να ξεφύγει από τη μητέρα της μέσα από μια φιλία με τη Λούρδες με την οποία δεν έχει τίποτα ουσιαστικά κοινό, προσπαθούν να αναθερμάνουν τις σχέσεις τους οι οποίες έχουν καταστεί προβληματικές και από τη χρόνια απουσία του πατέρα τους.


Το ‘Θήτα’ (2014) κυκλοφορεί σε ηλεκτρονική μορφή – ebook – και διατίθεται για κατέβασμα απ’ το Barnes & Noble, το smashwords και το kobo. Επίσης μπορείτε να το βρείτε και στο iBooks.
Μπορείτε να το παραγγείλετε σε έντυπη μορφή από το Lulu.com, ΕΔΩ.

Λίγα λόγια για το βιβλίο: 

Έξι άνθρωποι που συνδέονται αλλόκοτα μεταξύ τους… Έξι διαφορετικές ιστορίες που «τρέχουν» μέσα σ’ ένα τρένο, το οποίο κατευθύνεται με εξίσου αλλόκοτη, σχεδόν δαιμονική, ταχύτητα προς τη συμπρωτεύουσα... Κι ένα άκρως μυστηριώδες λαχείο που και οι έξι αγοράζουν μόλις λίγο πριν από την επιβίβασή τους.

Ο Αλέξης έχει αποφασίσει να αναζητήσει και να βρει την τύχη του στην Ευρώπη, μακριά απ’ την οικογένεια του θείου του που τον υιοθέτησε μετά το μοιραίο ατύχημα των γονιών του. Η Άννα πηγαίνει κι αυτή στη Θεσσαλονίκη για να πάρει μέρος στην πρώτη της έκθεση ζωγραφικής, κουβαλώντας την προβληματική σχέση με τον αδερφό της και την πρόσφατη φιλία με μια τυφλή. Η Δήμητρα διαθέτει ένα πολύ ιδιαίτερο χάρισμα που της επιτρέπει να διαισθάνεται τον κίνδυνο και να μαντεύει τις συμφορές. Φεύγει από την Αθήνα, αφήνοντας πίσω το φυλακισμένο για απαγωγή γιο της. Ο Αριστοτέλης ταξιδεύει με νωπή την απώλεια της γυναίκας του. Ο Αναστάσης αναζητά το επόμενο καλό παιχνίδι πόκερ και η Λίζα ετοιμάζεται να συναντήσει στη συμπρωτεύουσα τον εκδότη που θα αναλάβει να προωθήσει το πρώτο της μυθιστόρημα, που στην πραγματικότητα όμως έχει γραφτεί από κάποιον άλλο. Το τρένο αδειάζει σιγά σιγά και οι έξι απομένουν οι μόνοι επιβάτες. Σύντομα, βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα σκοτεινό παρελθόν κι ένα αβέβαιο μέλλον.

"Ο Καναπές" (2012) είναι μια συλλογή διηγημάτων που διατίθεται σε ηλεκτρονική μορφή στο smashwords.com και σε έντυπη μορφή στο lulu.com 

Τι συμβαίνει όταν μια γυναίκα βρίσκει ένα καναπέ σε ένα ξέφωτο; Μια περίεργη μηχανική βλάβη παγιδεύει ένα πωλητή σε ένα εγκαταλειμμένο χωριό. Μια πιανίστρια προσπαθεί να βρει μια διέξοδο απ' το πάθος της. Ένας συγγραφέας χάνει τον ήρωα του όταν ο τελευταίος αποφασίζει να επέμβει στο ένατο κεφάλαιο του βιβλίου του. Ένας άνεργος ψάχνει να βρει τι κρύβεται πίσω από μια μυστηριώδη γυναίκα που γνωρίζει στο μετρό. Αυτά και πολλά ακόμα θα βρείτε στις δεκατρείς ιστορίες του Καναπέ.

Λίγα λόγια για τον 'Καναπέ' θα βρείτε στο εξαιρετικό blog του Μαραμπού, Πιπέρι και σπασμένες γραμμές .


"Η δική μου Εύα" είναι το πρώτο μου μυθιστόρημα που εκδόθηκε στον εκδοτικό οίκο Ιβίσκος το 2010.
Πόσο μπορεί να παίξει μια γυναίκα με την αγάπη δύο αντρών; Και μάλιστα όταν αυτή η αγάπη έχει τις ρίζες της στα μαθητικά τους χρόνια; Πολύ περισσότερο από όσο μπορεί να φανταστεί κανείς. Με επίφαση αθωότητας και με δήθεν ανέμελη διάθεση, η μοιραία Εύα εξωθεί τους δυο παιδικούς της φίλους σε ακραίες συμπεριφορές, σε μια μάχη με έπαθλο τον ίδιο της τον εαυτό. Το ερώτημα όμως είναι το ποιος θα την κερδίσει τελικά, αν υποθέσουμε πως κάποιος μπορεί να βγει κερδισμένος μέσα από μια τέτοια αναμέτρηση: ο ορθολογιστής Πάνος ή ο ονειροπόλος, μαθητευόμενος συγγραφέας Άρης; Ένα μυθιστόρημα με φόντο τοπία καλοκαιρινών αποδράσεων, και με επίκεντρο την αρχέγονη πάλη ανάμεσα στα αρσενικά για το «Αιώνιο Λάφυρο».Comments