Τα Βιβλια μουΤο ‘Θήτα’ (2014) κυκλοφορεί σε ηλεκτρονική μορφή – ebook ePUB – και διατίθεται για κατέβασμα απ’ το Payhip, το Barnes & Noble, το smashwords και το kobo. Επίσης μπορείτε να το βρείτε και στο iBooks
Μπορείτε να το παραγγείλετε σε έντυπη μορφή από το Lulu.com, ΕΔΩ.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:
Έξι άνθρωποι που συνδέονται αλλόκοτα μεταξύ τους… Έξι διαφορετικές ιστορίες που «τρέχουν» μέσα σ’ ένα τρένο, το οποίο κατευθύνεται με εξίσου αλλόκοτη, σχεδόν δαιμονική, ταχύτητα προς τη συμπρωτεύουσα... Κι ένα άκρως μυστηριώδες λαχείο που και οι έξι αγοράζουν μόλις λίγο πριν από την επιβίβασή τους.
Ο Αλέξης έχει αποφασίσει να αναζητήσει και να βρει την τύχη του στην Ευρώπη, μακριά απ’ την οικογένεια του θείου του που τον υιοθέτησε μετά το μοιραίο ατύχημα των γονιών του. Η Άννα πηγαίνει κι αυτή στη Θεσσαλονίκη για να πάρει μέρος στην πρώτη της έκθεση ζωγραφικής, κουβαλώντας την προβληματική σχέση με τον αδερφό της και την πρόσφατη φιλία με μια τυφλή. Η Δήμητρα διαθέτει ένα πολύ ιδιαίτερο χάρισμα που της επιτρέπει να διαισθάνεται τον κίνδυνο και να μαντεύει τις συμφορές. Φεύγει από την Αθήνα, αφήνοντας πίσω το φυλακισμένο για απαγωγή γιο της. Ο Αριστοτέλης ταξιδεύει με νωπή την απώλεια της γυναίκας του. Ο Αναστάσης αναζητά το επόμενο καλό παιχνίδι πόκερ και η Λίζα ετοιμάζεται να συναντήσει στη συμπρωτεύουσα τον εκδότη που θα αναλάβει να προωθήσει το πρώτο της μυθιστόρημα, που στην πραγματικότητα όμως έχει γραφτεί από κάποιον άλλο. Το τρένο αδειάζει σιγά σιγά και οι έξι απομένουν οι μόνοι επιβάτες. Σύντομα, βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα σκοτεινό παρελθόν κι ένα αβέβαιο μέλλον.

"Ο Καναπές" (2012) είναι μια συλλογή διηγημάτων που διατίθεται σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή στο Amazon.com 

Τι συμβαίνει όταν μια γυναίκα βρίσκει ένα καναπέ σε ένα ξέφωτο; Μια περίεργη μηχανική βλάβη παγιδεύει ένα πωλητή σε ένα εγκαταλειμμένο χωριό. Μια πιανίστρια προσπαθεί να βρει μια διέξοδο απ' το πάθος της. Ένας συγγραφέας χάνει τον ήρωα του όταν ο τελευταίος αποφασίζει να επέμβει στο ένατο κεφάλαιο του βιβλίου του. Ένας άνεργος ψάχνει να βρει τι κρύβεται πίσω από μια μυστηριώδη γυναίκα που γνωρίζει στο μετρό. Αυτά και πολλά ακόμα θα βρείτε στις δεκατρείς ιστορίες του Καναπέ.

"Η δική μου Εύα" είναι το πρώτο μου μυθιστόρημα που εκδόθηκε στον εκδοτικό οίκο Ιβίσκος το 2010.
Πόσο μπορεί να παίξει μια γυναίκα με την αγάπη δύο αντρών; Και μάλιστα όταν αυτή η αγάπη έχει τις ρίζες της στα μαθητικά τους χρόνια; Πολύ περισσότερο από όσο μπορεί να φανταστεί κανείς. Με επίφαση αθωότητας και με δήθεν ανέμελη διάθεση, η μοιραία Εύα εξωθεί τους δυο παιδικούς της φίλους σε ακραίες συμπεριφορές, σε μια μάχη με έπαθλο τον ίδιο της τον εαυτό. Το ερώτημα όμως είναι το ποιος θα την κερδίσει τελικά, αν υποθέσουμε πως κάποιος μπορεί να βγει κερδισμένος μέσα από μια τέτοια αναμέτρηση: ο ορθολογιστής Πάνος ή ο ονειροπόλος, μαθητευόμενος συγγραφέας Άρης; Ένα μυθιστόρημα με φόντο τοπία καλοκαιρινών αποδράσεων, και με επίκεντρο την αρχέγονη πάλη ανάμεσα στα αρσενικά για το «Αιώνιο Λάφυρο».Comments